Сделки, посредничество и застраховки

СДЕЛКИ С ИМОТИ И ИЗГОТВЯНЕ НА ДОКУМЕНТИ

Нашите юристи ще Ви консултират относно видовете сделки с имоти (продажба, дарение, делба или отдаване под наем и др.), ще подготвят необходимите документи, включително и предварителен договор за продажба, договори за наем, делба или дарение на недвижими имоти, както и ще набавят всички нужни за сделката документи.


ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ИМОТИ

Нашите служители ще съдействат за продажбата или отдаването под наем на притежаваните от Вас имоти, като срещу минимална комисионна се ангажираме да получите желаната от вас продажна или наемна цена, без досадни огледи и ангажименти с купувачи или наематели! Основна идея е да предлагаме имоти на наши клиенти, които не са обявени във всички агенции за недвижими имоти, като се ангажираме да рекламираме имота в специализирани сайтове, сайтове на наши партньори и собствен сайт! Важно предимство на предлаганата услуга е отпадането на ежедневните огледи с агенции и клиенти, като всичко това ще поеме доверен наш служител!

Можете да разчитате на нас като на доверено лице, надежден партньор и съветник в продажбата или отдаването под наем на вашите имоти.

Предимства на посредничеството:

- Професионална юридическа и финансова консултация
- Подкрепа и надеждност в цялостния процес по продажбата на имота
- Уреждане на документацията по прехвърлянето на собствеността или отдаването под наем
- Осигуряване на адекватна комуникация между двете страни и акуратност в отношенията
- Осигуряване на най-добрите оферти за продажба или отдаване под наем
- Сигурност и надеждност на сключената сделка


ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЗАСТРАХОВКИ НА ИМУЩЕСТВО

Услугите, които предоставяме по застраховката на Вашето имущество са неоспорима гаранция за сигурност и максимална защита от непредвидени обстоятелства. Всеки се стреми да защити своята собственост по възможно най-добрия начин. Даваме Ви възможност да изберете качествените и надеждни услуги при най-добри условия.